Villamos munkák

Villamos Tervezés

A partnereimmel felmért igény alapján elkészítjük a villamos tervet WSCAD programmal, ezt követően egy teljes dokumentációt állítunk össze, mely alapján a gyártást és a kivitelezést elvégezzük. Az erős és a gyengeáramú áramkörök terén kellő ismeretekkel rendelkezünk, így hatékony és korszerű vezérlést és szabályzást tudunk megvalósítani az adott feladat során. Bonyolultabb áramkörök esetén PLC vezérlést alkalmazunk. A tervezésnél figyelembe vesszük az üzemi körülményeket és a felhasználó igényeit.

Vezérlőszekrény gyártás

A vezérlőszekrényeket a WSCAD programmal elkészített dokumentáció alapján készítjük el. A szekrényeken végzendő lakatos munkát saját műhelyünkben jól felszerelt eszközökkel végezzük el. Csak új CE minősítéssel rendelkező villamos anyagokat építünk be. Az elkészült szekrényeket műhely körülmények között leteszteljük, majd ezután telepítjük a végleges helyére, ahol a külső eszközöket bekötjük és beüzemeljük. A kész vezérlést biztonságtechnikai, funkcionális szempontból leteszteljük, a szükséges paramétereket beállítjuk. A kipróbált és üzemképes vezérlést a megrendelőnek a dokumentációval együtt átadjuk. Az általunk végzett munkára garanciát vállalunk.

Villamos kivitelezés

Villamos kivitelezést az elkészített dokumentációk alapján elvégezzük a mindenkori érvényes szabványoknak megfelelően. Az elkészült rendszert érintésvédelmi felülvizsgálatnak vetjük alá, és ezután helyezzük üzembe. Az általunk elkészített villamos rendszerre garanciát és szervizszolgáltatást biztosítunk.

Magashegyi Kft
info@magashegyikft.hu
Tel.: 30/905-95-55 - Magashegyi Péter
Tel.: 30/568-32-21 - Magashegyiné Galgán Katalin
2944 Bana, Mártírok u. 17
fb-logo